Kimpton De Witt Amsterdam - Lore Group

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Nieuwezijds Voorburgwal 5 Amsterdam 1012 RC

Erikoistarjoukset

Complimentary room upgrade to a Studio Terrace

01.06.2024 – 31.08.2024

Cocktail Receptions in Penthouse de Witt

01.06.2024 – 31.08.2024

Double Points | IHG

13.03.2024 – 30.11.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 02.07.202431.08.2024

Arvioinnit

Northstar
4

Palkinnot

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät

Saapuminen tänne

Se on totta, rakastamme olla keskellä. Kimpton's De Witt sijaitsee kätevällä paikalla Amsterdamin erittäin kävelykelpoisessa keskustassa. Ihanteellisesta tukikohdastamme, olemme valmiita mukauttamaan haluamasi aktiviteetit. Hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä ikonisesta punaisten lyhtyjen alueesta ja lähellä Jordaanin naapuruston antiikkiliikkeitä ja viehättävää pihapuutarhaa. Suosittelemme kävelemään itsenäisten 9 Straatjes-putiikkien läpi, nauttimaan pyöräretkestä tai risteilemään kauniilla kanavilla. Kuljetuksen löytäminen on helppoa. Olemme lyhyen viiden minuutin kävelymatkan päässä Amsterdamin keskusasemalta, joka palvelee myös neljää metrolinjaa ja suorat 15 minuutin junat Amsterdamin Schipholin lentokentälle. Osoitteemme on lähellä ympäröiviä nähtävyyksiä, kuten Dam-aukio, Anne Frankin talo, Begijnhof, Noordermarkt (lauantaisin) ja Haarlemmerstraatin makeiskaupat ja kahvilat. Hollannin historian, taiteen ja kulttuurin risteyksessä kutsumme sinut tutustumaan kaikkiin suuntiin. Reitti kohteesta Centraal Station — Walk - Poistu Amsterdamin keskusasemalta ja suuntaa länteen Prinsillä - Hendrikkade kohti Nieuwebrugsteegia. - Käänny vasemmalle Martelaarsgrachtille. - Jatka sivulle Nieuwezijds Voorburgwal. - Kohde on vasemmalla. Reitti kohteesta Amsterdam Airport Schiphol — Transit - Ota juna Amsterdamin keskusasemalle. - Suuntaa länteen Prins Hendrikkadea kohti Nieuwebrugsteegia. - Käänny vasemmalle Martelaarsgrachtille. - Jatka sivulle Nieuwezijds Voorburgwal. - Kohde on vasemmalla. Reitti kohteesta Amsterdam Airport Schiphol — Drive - Suuntaa itään Ceintuurbaan Zuidia kohti uloskäyntiä P3. - Käytä oikeaa kaistaa päästäksesi rampille Luchthaven Schiphol/Lang parkeren. - Pysy vasemmalla jatkaaksesi kohti Westelijke Randwegia. - Käänny oikealle Westelijke Randwegiin. - Käänny vasemmalle yhdistääksesi A4: lle. - Noudata Knooppunt De Nieuwe Meer -risteyksessä oikeita kahta kaistaa seurataksesi opasteita E22/A10 länteen kohti Ring Amsterdamia (länsi) /Centrum/Zaanstad/Leeuwardenia. - Jatka tielle A10/E22. - Käänny s103-liittymästä kohti Bos en Lommer/Westerpark/Centrum. Käänny oikealle liikennevaloissa ja jatka tietä s103. - Aja kohti keskusasemaa ja käänny oikealle Nieuwezijdse Voorburgwalin kohdalla. Kohde on vasemmalla.

Pysäköinti

  • Maksullinen pysäköinti55,00 € / päivä
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti55,00 € / päivä
  • Kadunvarsipysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 11.18 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan Kimpton De Witt Amsterdam - Lore Group kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä6 458 ft²
Kokoustila9
Suurin tila2 562 ft²
Toiseksi suurin tila2 400 ft²
Tila (yksityinen)6 480 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä274
Yhden hengen huone (1 sänky)5
Kahden hengen huone (2 sänkyä)254
Sviitit15
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta199,00 € – 379,00 €
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta229,00 € – 399,00 €
Veroaste9%

Paikalliset nähtävyydet

Anne Frankin talo

Museo
Etäisyys 1 km
Anne Frank on yksi Amsterdamin tunnetuimmista entisistä asukkaista. Anne Frank House Prinsengracht 263 Amsterdamissa on, jos hän asui piilossa perheensä kanssa yli kaksi vuotta toisen maailmansodan aikana. Nyt muutettuna museoksi se sisältää raitistuvan näyttelyn juutalaisten vainosta sodan aikana sekä syrjinnästä yleensä.

Madame Tussauds

Museo
Etäisyys 1 km
Madame Tussauds on vahamuseo Amsterdamissa, jolla on sivukonttoreita useissa suurissa kaupungeissa. Madame Tussauds on merkittävä matkailukohde Amsterdamissa, esitellähistoriallisten ja kuninkaallisten hahmojen vahateoksia, elokuvatähdet, urheilutähdet ja kuuluisat murhaajat.
Pato 20
Amsterdam, NL 1012 JS

A'DAM näköalapaikka

Virkistys
Etäisyys 1 km
A'DAM LOOKOUT on näköalatasanne, josta on vertaansa vailla oleva panoraamanäköala Amsterdamiin. Näet kaupungin historiallisen keskustan, sen sykkivän sataman, ainutlaatuisen hollantilaisen polder-maiseman ja huomaat kuuluisat kanavat, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintöluetteloon. Kokemusta täydentävä huippumoderni interaktiivinen näyttely Amsterdamin historiasta ja kulttuurista. A'DAM LOOKOUT sijaitsee A'DAM-tornin päällä Amsterdamin pohjoisessa.
Overhoeksplein
Amsterdam, NL

Oude Kerk

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 1 km
Tämä vanha kirkko, jossa pienet talot takertuvat sivuilleen, on edelleen rauhallinen taivas frenerisen punaisten lyhtyjen alueen sydämessä. Sen rakennukset, erityisesti goottilais-renessanssityylinen kahdeksankulmainen kellotorni, merimiehet käyttivät laakereiden saamiseksi.
Oudekerksplein 23
Amsterdam, NL 1012 GX

Beurs van Berlage

Kongressikeskus
Etäisyys 5 minutes
Beurs van Berlage on inspiroiva konferenssipaikka Amsterdamin sydämessä ja ennen kaikkea konferenssipaikka, jossa on tarina. Tämä 1903: n kaupan muistomerkki, jossa historia tuntuu jokaisessa yksityiskohdassa, tarjoaa konferenssillesi parhaan mahdollisen sijainnin. Tämä konferenssipaikka sijaitsee keskeisimmin kaikista konferenssipaikoista Amsterdamissa, Alankomaat, ja kävelyetäisyydellä Kimpton De Witt Amsterdamista. https://beursvanberlage.com/virtual-tour-through-the-beurs
Damrak 243
Amsterdam, NL 1012 ZJ

Rembrandt-aukio

Virkistys
Etäisyys 1 km
Rembrandtplein on vuorattu pubeja, ravintoloita, kahviloita ja hotelleja ja on siten turisti magneetti. Suosittu yöelämän keskus, se sisältää myös perinteisiä hollantilaisia pubeja, joissa soitetaan todellista hollantilaista musiikkia. Kesällä terassit ovat täynnä ihmisiä, jotka nauttivat drinkistä ja katsovat maailman menoa. Aukion keskellä on pieni mutta miellyttävä puisto, jossa voit rentoutua tai kunnioittaa Rembrandtin patsaalla. Alueen ympäriltä löydät myös laadukkaita yökerhoja, homopaikat, kunnioitettavat timanttikauppiaat ja väistämättömät tahmeat matkamuistomyymälät.
Rembrandtplein
Amsterdam, NL

Dam-aukio

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 1 km
Pato on Amsterdamin keskusta ja sydän, vaikka kaupungissa on kiistatta kauniimpia nähtävyyksiä. Historiallisena paikkana kuitenkin, se on kiehtovaa ja kannattaa käyttää aikaa arvostamiseen. Pato on nähnyt monia historiallisia draamoja kehittyvän vuosien varrella, ja se oli esimerkiksi Napoleonin ja hänen joukkojensa vastaanottoalue kaupungin 1808 haltuunoton aikana. Aukion vaikuttava historia on dokumentoitu hyvin Amsterdamin historiallisessa museossa. Kuninkaallinen palatsi (Koninklijk Paleis), joka hallitsee aukiota, käytettiin alun perin kaupungintalona, ja sen klassisen julkisivun ja hienojen veistosten tarkoituksena oli kunnioittaa Amsterdamin kaupunkia ja sen hallitusta. Toisin kuin myrskyisä historia, aukio on nyt rauhallinen paikka, ja siellä asuu satoja kyyhkysiä ja turisteja, jotka lepäävät väsyneitä jalkojaan.
Pato
Amsterdam, NL

Leidseplein

Virkistys
Etäisyys 2 km
Leidseplein tai Leidse-aukio on yksi Amsterdamin suosituimmista yöelämän keskuksista. Leidseplein on elinvoimainen ja värikäs, jossa on monia ravintoloita, risti, kahviloita, elokuvateattereita ja teattereita alueella. Lämpiminä kesäiltoina, sekä turistit että paikalliset hyödyntävät pubien ulkoistuimia pitkään, laiskoja juomia ystävien kanssa. Katumuusikot, jonglöörejä, tulensyöjät ja muut esiintyjät elävöittävät aukiota, usein varhaisiin tunteihin asti.
Leidseplein
Amsterdam, NL

Enemmän

Tervetuloa ensimmäiseen eurooppalaiseen Kimpton-boutique-hotelliin, Kimpton De Witt Amsterdamiin, joka huokuu modernia lähestymistapaa ylellisyyteen raikkaiden, hienostuneiden huoneiden ja mielikuvituksellisten tilojen, jotka ovat täynnä inspiroitua hollantilaista muotoilua. Koe mukaansatempaava labyrintti nykyaikaisesta myllystä, rehevistä kerroksista ja puhtaista linjoista. Matka, jossa huoneet avautuvat huoneisiin, joissa on suurta inspiraatiota ja eklektisiä aarteita. Amsterdamin kukoistavan keskustan sydämessä sijaitseva hotelli inspiroi sinua kuvittelemaan, tutkimaan, luomaan ja löytämään mukavan paikan rentoutua. Rentoudu puutarhan viherhuoneessa. Nauti ateria paikallisessa ravintolassamme. Nauti yömyssy Super Lyan -baarissamme, joka juontaa juurensa Hollannin renessanssiin. Aivan kuten ainutlaatuinen persoonallisuutemme ja sydämellinen palvelumme (ilman asennetta), pidä intiimiä boutique-hotelliamme henkilökohtaisena pyhäkkönäsi. Majoituspaikan 274 huonetta ja sviittiä sisältävät myös 15 erittäin himoittua huonetta hotellin alkuperäisissä renessanssin aikakauden rakennuksissa, joissa asiakkaat voivat nauttia alkuperäisten kaltevien kattopalkkien ja klassisen hollantilaisen arkkitehtuurin viehätyksestä sekä kaikista ylellisen boutique-elämyksen moderneista mukavuuksista. Olitpa sitten liike- tai lomamatkalla Amsterdamissa, Kimpton De Witt Amsterdamissa on 602 neliömetriä kokoustiloja kahdeksassa monikäyttötilassa, mukaan lukien kolme renessanssin aikakauden tilaa. Näitä juhla-aterioita, kimaltelevia häitä, vastaanottoja, tapaamisia ja juhlajuhlia varten ajaton historiallinen talomme, joka oli aikoinaan alkuperäisen näytelmäkirjailijan P.C. Hooftin intiimi 1500-luvun arkkitehtoninen helmi, toimii ainutlaatuisena paikkana. Ihanteellinen ympäristö moderneilla mukavuuksilla, tarjoamme kaksi kerrosta viihdyttämiseen herkullisten aterioiden ohella. Vaihtoehtoisesti aurinkoinen kuudennen kerroksen sviitti toimii yksityisenä huoneistona, josta on näkymät Amsterdamiin. Tässä erityisessä tilassa on takka, kierreportaat ja 30 neliömetrin terassi

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Sep 1 – Oct 31
Apr 1 – Jun 30
Normaali sesonki
Nov 1 – Dec 31
Mar 1 – Mar 31
Hiljainen sesonki
Jul 1 – Aug 31
Jan 1 – Feb 29

Peruutuskäytäntö

Hotellimajoituksen peruutus- tai alennusmaksut ja All-Inn Horeca -sopimukset • Koko ryhmän voi peruuttaa maksutta ilmoittautumispäivästä 90 päivää ennen saapumista. • 89—60 päivää ennen ensimmäistä aikataulun mukaista saapumispäivää, 20% huoneiden määrästä per yö voidaan peruuttaa ilman peruutusmaksua. Mahdollisista ylimääräisistä peruutuksista sinulta veloitetaan 15% varauksen arvosta sopimuksen mukaisten tulojen perusteella. Tätä vähennystä ei voida kumuloida minkään edellisen tai seuraavan vähennyksen kanssa. • 59—30 päivää ennen ensimmäistä suunniteltua saapumispäivää, 10% jäljellä olevista Huoneiden määrä per yö voidaan peruuttaa ilman peruutusmaksua. Mahdolliset lisävarusteet Peruutuksista sinulta veloitetaan 35% varauksen arvosta sopimuksen mukaisten tulojen perusteella. Tätä vähennystä ei voida kumuloida minkään edellisen tai seuraavan vähennyksen kanssa. • 29—15 päivää ennen ensimmäistä aikataulun mukaista saapumispäivää 5% jäljellä olevasta huoneiden määrästä per yö voidaan peruuttaa ilman peruutusmaksua. Mahdollisista ylimääräisistä peruutuksista sinulta veloitetaan 60% varauksen arvosta sopimuksen mukaisten tulojen perusteella. Tätä vähennystä ei voida kumuloida minkään edellisen tai seuraavan vähennyksen kanssa. • 14-7 päivää ennen ensimmäistä aikataulun mukaista saapumispäivää kaikista peruutuksista veloitetaan sakko, joka on 85% varauksen arvosta sopimuksen mukaisten tulojen perusteella. Tätä vähennystä ei voida kumuloida minkään edellisen tai seuraavan vähennyksen kanssa. • Alle 7 päivää ennen ensimmäistä aikataulun mukaista saapumispäivää kaikista peruutuksista veloitetaan sakko, joka on 100% varauksen arvosta sopimuksen mukaisten tulojen perusteella. Tätä vähennystä ei voida kumuloida minkään aiemman vähennyksen kanssa.

Tilarajoitukset

Savuton hotelli Lemmikkieläimet sallittuja